Inschrijfformulier training

  De training loopt jaarlijks van 1 oktober t/m 30 september van het daaropvolgend jaar en bestaat uit 36 weken. Door invulling en versturen van dit formulier kunt u uw kind aanmelden voor de tennistraining (Uw kind dient tevens lid te zijn/worden van de vereniging). De velden met een * zijn verplichte velden. Als deze velden niet (juist) gevuld zijn zal het formulier niet verzonden worden. Dit wordt aangegeven zodra je op verzenden hebt geklikt. Onder deze button komt dan te staan of het aanmeldingsformulier verstuurd is of dat sommige velden nog niet juist gevuld zijn.

  Voorletters *

  Voornaam *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Straat *

  Huisnummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoon (vast)

  Telefoon (mobiel

  Geboortedatum *

  Geslacht *

  e-mail *

  Al lid van TV Packador *

  Ben je nog geen lid dan dien je dit alsnog te worden voordat je aan de trainingen kan deelnemen. Zodra het inschrijfformulier verstuurd is kom je altijd op de pagina terecht waar jij je nog eventueel kan inschrijven als lid.

  Ingeschreven wordt voor *:

  Ik kan op de volgende dagen en/of uren niet trainen:

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag

  Doorlopende machtiging
  Ik geeft hierbij een doorlopende machtiging af (tot schriftelijke wederopzegging) voor automatische incasso van het lesgeld. Het jaarlijks verschuldigde bedrag (incl. evt verhoging) zal in 2 termijnen geïncasseerd worden. Indien het lid jonger is dan 18 jaar zal ter verificatie van de machtiging de trainer nog contact opnemen.

  IBAN-rekeningnummer *

  Ten name van *

  Mocht je nog meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met onze trainer Frank de Leeuw, telefoon 06 31 76 37 53. Uitgebreide informatie over tennistraining vind je op onze website..