Zomer Challenge

  • 27 mei 2019

Wij hebben ons bij de KNLTB aangemeld voor de Zomer Challenge en dit artikel zal binnenkort verschijnen in ‘t Contact. Ook zullen we posters en flyers gaan verspreiden onder scholen, openbare gebouwen en sportgelegenheden.
TV Packador biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. We hopen met deze actie weer een aantal nieuwe leden erbij te winnen.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden juni-juli-augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 3 tennislessen/clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 25,00 voor jongeren t/m 17 jaar en € 45,00 voor volwassenen. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met TV Packador via mailadres secretaris@packador.nl