Verslag Mini-Maxi Groot Someren 2019

  • 3 maart 2019

Op zondag 24 februari heeft de 3e editie plaatsgevonden van het Mini-Maxi  speeldag van Groot Someren ter afsluiting van de Jeugd Winterspeeldagen 2018-2019. Tussen 10 en 13 uur was het gezellig druk zowel op ons terras als op onze banen dankzij de 25 deelnemende Mini’s en hun 25 sportieve Maxi’s uit Someren, Lierop, Asten en Heusden.
Verdeeld over 3 categorieën: Rood, Oranje en Groen hebben alle deelnemers meerdere partijtjes kunnen spelen, iedereen kon genieten van gratis ranja en gezonde snacks tussendoor. Het mooie weer heeft deze winterse speeldag nog aangenamer en gezelliger  gemaakt aangezien het zonnetje ook veel supporterende familieleden en vrienden heeft aangetrokken. Iedereen heeft genoten en na afloop van de wedstrijden stond er een snoepzakje klaar voor alle Mini’s.

We mogen ook weer trots zijn op een geslaagde 1e editie van de Jeugd Winterspeeldagen, een verkorte versie van de voormalige Jeugdwintercompetitie van Groot Someren: geweldige opkomst, veel gezelligheid en sportiviteit.
Klik op deze link voor de foto’s.

Heel graag tot ziens tot volgend jaar!

De Groot Someren Jeugdcommissie