Verslag Carnaval’s feestje

  • 3 maart 2019

Op vrijdag 1 maart was het weer PARTY-TIME bij Packador! Het was tijd voor ons Carnaval’s feestje!
We hadden dit jaar een wat mindere opkomst dan vorig jaar: in totaal 16 kinderen maar wat hebben we veel LOL gehad zeg!
Dit jaar heeft de Jeugdcommissie een super leuke aanvulling bedacht voor deze dag: een Crazy 2×11 speurtocht met opdrachten door het dorp! Verdeeld in 3 groepen hebben alle verklede kinderen de kou getrotseerd samen met begeleiders Bas, Annette en Jan op zoek naar een Prins Carnaval, een man met een hoed of handtekeningen van onbekenden verzamelen, ze hebben de polonaise gedaan met voorbijgangers  of de leukste groepsfoto moeten maken, zelfs moeten bewijzen hoe zuinig ze boodschappen konden doen door het goedkoopst te kopen wat ze konden vinden bij de supermarkt.

Na ongeveer anderhalf uur rondlopen, is iedereen teruggekeerd op Packador om te genieten van een lekker warme kop tomatensoep en een broodje  knakworst op de noten van de leukste Carnaval’s krakers.

Het bepalen van de winnaars van de speurtocht was niet makkelijk: alle groepen hadden namelijk alle opdrachten uitstekend uitgevoerd! Doorslaggevend zijn de aankopen geweest: met een rode peper van 10 cents is de groep van Jan de Leeuw er met de prijs vandoor gegaan! Nogmaals gefeliciteerd!
Klik op deze link voor de foto’s.

Deelnemende kinderen, begeleiders en organisatie ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid, hulp en creativiteit! Het was een succes!