Oproep Jeugdcommissie Packador

  • 3 maart 2019

Beste jeugdleden, ouders van jeugdleden en seniorleden,

De jeugdcommissie is er voor onze jeugdleden en heeft als doel de jeugdleden enthousiast te maken én te houden. We zorgen er voor dat de jeugd zoveel mogelijk kan tennissen en er plezier in blijft houden. Het lijkt soms vanzelfsprekend dat de kinderen mee kunnen doen aan de competitie en andere activiteiten, maar daar zijn wel vrijwilligers voor nodig.

 

Wat doet de jeugdcommissie?

  • Inventariseren, indelen, regelen en begeleiden van de Worldtour (rood, oranje, groen) en de jeugdcompetitie (in het voor- en najaar) in samenwerking en overleg met de tennisleraar.
  • Organiseren van feestjes: Carnaval, Halloween, Pietentennis
  • Organiseren jaarlijks uitje
  • Versieren van de kantine bij jeugd activiteiten
  • Organiseren van ouder/kind toernooi
  • Organiseren Clubkampioenschappen
  • Organiseren Groot Someren Jeugdwinterspeeldagen in samenwerking met Groot Someren Jeugdcommissie
  • Deelnemen aan Kring Jeugd KNLTB

OPROEP              OPROEP               OPROEP                OPROEP              OPROEP               OPROEP                OPROEP

De afgelopen paar jaar heeft de huidige Jeugdcommissie zich ingezet om het aanbod aan sportieve en ludieke activiteiten voor onze jeugd uit te breiden met veel succes en uitstekend respons vanuit de jeugd en ouders/verzorgers. Omdat er tegenwoordig zo veel activiteiten op de jeugdkalender staan, is het eenvoudigweg te veel werk geworden om het allemaal te organiseren met te weinig mensen.

Daarom zoeken wij mensen die ons willen helpen!

Dit kan voor de schermen zijn zoals bijvoorbeeld het fysiek helpen bij activiteiten, het organiseren en begeleiden van toernooien of ondersteunen van de trainer bij wervingsactiviteiten. Maar zeker ook hulp achter de schermen om de administratie bij te houden is zeer gewenst (denk aan indeling van de competitieteams, contact met de ouders, budget administreren, verslagen van activiteiten en foto’s op de site en social media publiceren).
Bij voldoende helpende handen kost het een paar uur per maand, maar je krijgt er een hoop dankbaarheid en blije gezichten van de kinderen voor terug. Ook leuke nieuwe ideeën en frisse kijk op dingen is van harte welkom.

We roepen niet alleen ouders op die competitie spelende kinderen hebben. Maar we zijn ook op zoek naar andere leden of ouders, opa’s en oma’s die het belangrijk vinden dat het jeugdtennis gewaarborgd blijft.

We hebben jullie hard nodig!

Ben je nu al enthousiast en je meteen aanmelden of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met de jeugdcommissie. Dit kan via het e-mail adres infojeugd@packador.nl