Inschrijven voorjaarscompetitie 2022

  • 2 november 2021

Het competitieseizoen is alweer afgelopen. Er zijn nog wat inhaalwedstrijden te spelen EN we hebben het met enkele mooie kampioenschappen af kunnen sluiten. Nu wordt het alweer tijd om aan de voorjaarscompetitie van 2022 te gaan denken. De KNTLB heeft goede hoop dat het in 2022 wel doorgaat in het voorjaar en dus starten ze het traject met inschrijvingen weer op. In deze mail de informatie voor de inschrijvingen voor de aankomende competitie.

In de bijlage vinden jullie het inschrijfformulier, de speeldata, competitieaanbod en het beleid tav overtal inschrijvingen.
Het individueel aanmelden behoort tot de mogelijkheden. Er wordt dan in overleg met teams gekeken of iemand ergens in een team past.

Voor de vrijdagavond competitie zijn er voor de competitie wat bijzonderheden. Ten eerste gaat in het voorjaar deze competitie een andere vorm krijgen. Er zal ‘om de week’ gespeeld gaan worden. Ten tweede blijft het lotingssysteem bij een teveel aan inschrijvingen overeind.

Wat houdt ‘om de week’ spelen precies in:

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken

We rekenen natuurlijk weer op een groot aantal deelnemers. We zien het inschrijfformulier graag tegemoet.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 22 december 2021 en stuur het formulier naar: Competitieleider  Packador (competitieleider@packador.nl)

Groeten,

Paul Rooijmans
VCL – TV Packador
06-427 11 849

Bijlagen: