Inschrijven voorjaarscompetitie 2021

  • 19 november 2020

Het competitieseizoen is helaas afgelopen voorjaar afgelast en in het najaar vroegtijdig afgelast. Toch heeft de KNTLB goede hoop en starten ze het traject met inschrijvingen voor het voorjaar van 2021 weer op. Bij deze de informatie voor de inschrijvingen voor de aankomende competitie.

In de bijlage vinden jullie het inschrijfformulier, de speeldata en het competitieaanbod.
Het individueel aanmelden behoort tot de mogelijkheden. Er wordt dan in overleg met teams gekeken of iemand ergens in een team past.

** Wat betreft de vrijdagavond competitie: De vrijdag avond is bij een groot aantal leden in trek. Vorig jaar hebben we hierop een loting systeem in het leven geroepen (bijlage). Hierbij was de afspraak dat wanneer je uitgeloot wat in 2020, je in 2021 sowieso deel mocht nemen. In verband met de hele corona crisis, het wel niet spelen in voorjaar/najaar, gaan we in 2021 opnieuw starten met het loting systeem. Er zijn dus GEEN teams die voorrang hebben. Om eventuele problemen te voorkomen wil ik jullie vragen vooraf al te kijken of het mogelijk is op een andere dag te spelen. En er anders rekening mee te houden dat er geloot wordt welke teams al dan niet kunnen spelen in 2021.

Niet de captain in het voorjaar? Wil je deze informatie dan doorsturen naar een ander teamlid? Of mocht je andere leden kijken die graag een team willen vormen, stuur deze mail dan gerust door!

We rekenen natuurlijk weer op een groot aantal deelnemers. We zien het inschrijfformulier graag tegemoet.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 20 december 2020

Groeten,

Paul Rooijmans
VCL – TV Packador
06-427 11 849

Bijlagen: