Inschrijven najaarscompetitie 2022

  • 6 mei 2022

De voorjaarscompetitie is in volle gang en met het mooie weer van de afgelopen weken hebben we natuurlijk niets te klagen. Maar we mogen ook al weer na gaan denken voor de najaarscompetitie van dit jaar. Hieronder meer informatie over de najaarscompetitie van 2022.

Informatie, veranderingen & verschillen:
Er zijn een aantal kleine veranderingen ten opzichte van eerdere jaren. Het aantal speeldagen is verlaagd; van 7 naar 5 speeldagen voor alle competitievormen. Ook wordt er in het najaar door de KNLTB een indeling gemaakt op basis van het team gemiddelde en niet op basis van teamrechten.

De speeldata van deze competitie kun je terugvinden via deze link.   
De competitiesoorten kun je terugvinden via deze link.

De vrijdagavond speelt dit voorjaar om de week. Hierdoor zijn er meer plekken beschikbaar voor de vrijdag avond teams. In de najaarscompetitie is dat niet het geval waardoor we een maximum van 8 teams kwijt kunnen op de vrijdag avond. Mochten er meer dan 8 inschrijvingen zijn, dan worden er volgens ‘Beleid overtal inschrijvingen’ gehandeld. Deze procedure is te vinden is door op deze link te klikken.

Het individueel aanmelden behoort tot de mogelijkheden. Er wordt dan in overleg met teams gekeken of iemand ergens in een team past.

Wanneer inschrijven:
Inschrijven voor de najaarscompetitie moet gebeuren via e-mail adres competitieleider@packador.nl op uiterlijk 27 mei 2022. Inschrijven kan via het inschrijfformulier wat te vinden is door op deze link te klikken.
We rekenen natuurlijk weer op een groot aantal deelnemers. We zien het inschrijfformulier graag tegemoet.

Groeten,

Paul Rooijmans
VCL – TV Packador
06-427 11 849