Algemene info over de ClubApp

Sind mei wordt er door Packador gebruik gemaakt van de KNLTB clubapp en kunnen de banen alleen nog maar via deze clubapp afgehangen worden. Ook voor het vastleggen van de verplichte vrijwilligerstaken wordt de dienstenplanner van de app gebruikt. Tevens zal dan ook de buitendeur te openen zijn met de KNLTB Tennispas. Door je pas door de paslezer te halen zal de deur van de vergrendeling gaan en kan je deze openen. Er zal gedurende 7 seconden een signaal te horen zijn en tijdens dit signaal kan de deur geopend worden. Daarmee kun je in het voorportaal van de kantine om de baan af te hangen, naar de toiletten en/of douches te gaan. De buitendeur zal niet meer met een sleutel gesloten worden. Zorg er wel voor dat de deur weer goed dicht is nadat je binnen bent geweest.
De app is te downloaden in de play-store (android) of via de app-store (apple). Verdere uitleg van de app kan je vinden via deze link.

Je kan het e-mail adres zelf registreren of  controleren volgens deze instructie. Als dit gedaan is moet je bij de club-app aangeven dat jij je wachtwoord kwijt of vergeten bent en dan krijg je een mail op je eerder aangemaakte e-mail adres om je wachtwoord voor de club-app te herstellen. Daarna kan je gebruik maken van de ClubApp.
Mocht je toch nog problemen hebben dan graag contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@packador.nl)