Verslag jeugdwinterspeeldag Groot Someren

  • 15 december 2018

Voor het winterseizoen heeft de Jeugdcommissie van Groot Someren dit jaar een nieuw concept in leven geroepen in plaats van de traditionele Groot Someren Jeugdwintercompetitie.
Een compacter concept met 2 speeldagen ipv van 5 en er worden een keer enkels en dubbels gespeeld. De andere speeldag wordt er een kind-ouder toernooi gehouden maar dan met kinderen en ouders uit Groot Someren ipv alleen van de eigen vereniging. De vastgelegde speeldata zijn 11/11/2018 en 24/2/2019.
Op 11 November hebben zich zo’n 60 kinderen aangemeld in 5 categorieën: Rood, Oranje, Groen, Geel junioren meisjes en jongens.

Rood en Oranje hebben bij ’t Root in Asten gespeeld. Groen was ingedeeld  bij de Meijvink in Heusden en zowel meisjes als jongens van Geel Junioren bij Packador.

De dag is begonnen bij alle sportparken met een gezamenlijke warming-up verzorgd door trainers Rob van Dinther en Frank de Leeuw respectievelijk in Asten en Someren en door een ouder in Heusden. Er is tussen 10 en 13 uur in 3 rondes wedstrijden gespeeld: dubbels en enkels. Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers smullen van pepernoten, ranja en een gezonde hap.
Alle kinderen waren enthousiast:  voor, tijdens en na afloop van deze dagen we hebben al enkele aanmeldingen voor de volgende speeldag op 24 Februari 2019.
Voor de twijfelaars wordt er t.z.t. een nieuwe uitnodiging rondgestuurd in het nieuwe jaar.

Alle foto’s van 11 november  vinden jullie via deze link.

Tot gauw weer!

Met sportieve groeten,

TV Packador, TV de Ren, SVSH, TV ’t Root en TV de Meijvink.